Smartschool

Onze school werkt al een tijdje met het elektronische informatie- en leerplatform ‘Smartschool’. Onze leerlingen gebruiken deze omgeving op school en/of thuis om informatie over hun lessen of over de school te raadplegen. Zij kunnen via dit systeem ook met hun leerkrachten communiceren. Er staat eveneens heel wat praktische informatie online: afspraken, mededelingen, brieven voor de ouders, het restaurantmenu enz.

Leerlingen en ouders kunnen via de module ‘Skore’ het persoonlijke puntenboekje inkijken. Ook de ouders krijgen dus toegang via een co-account.

Nieuwe leerlingen ontvangen een brief met de gegevens van hun account en een co-account voor de ouders. De (co-)account geldt zolang de leerling les volgt in het VTI.
Meer uitleg over het instellen en het gebruik van de co-account vind je in de handleiding Smartschool voor ouders.

Ben je het wachtwoord van de co-account vergeten ? Laat uw zoon/dochter een Smartschoolbericht sturen naar Philippe De Crock, hij reset het wachtwoord en stuurt via een bericht het nieuwe wachtwoord naar jouw zoon/dochter.