Oud-leerlingen

Al decennia lang heeft het Ieperse VTI een heel actieve Oud-leerlingenbond, die de contacten met de afgestudeerden van de school behartigt.

Men probeert ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk oud-leerlingen een hechte band  met de school blijven behouden.
Bijkomende doelstellingen zijn het opvolgen van de verdere studies van oud-leerlingen en dienstverlening in de vorm van werkaanbiedingen.
Alle nieuws blijft van harte welkom op dit adres: Oud-leerlingenbond VTI, Augustijnenstraat 58, 8900 Ieper, 057 20 12 13.
Hebt u interessant familiaal, professioneel of ander nieuws? Laat het ons weten! Blijf verbonden met de school, bel of schrijf ons of stuur een e-mail naar
Kom eens af naar één van onze activiteiten, en breng enkele vrienden van weleer mee.

Activiteiten

• De organisatie van oud-leerlingenavonden voor alle afgestudeerden van de school.
  • Bijeenbrengen en uitnodigen van bepaalde doelgroepen oud-leerlingen, bv. de oud-leerlingen die 20 jaar zijn afgestudeerd.
  • De organisatie van de jubileumvieringen van bepaalde afdelingen op school
  • De ondersteuning van allerlei klasvergaderingen.
  • Bijhouden van de adressenlijsten van oud-leerlingen.
  • De opvolging van de verdere studies van de oud-leerlingen
  • De opvolging van de tewerkstelling van oud-leerlingen en indien mogelijk, hierbij hulp bieden.

Adreswijzigingen

Het is een héél moeilijke klus voor een school om een correcte adressenlijst van onze oud-leerlingen bij te houden. Dit is nochtans belangrijk om bepaalde informatie te kunnen opsturen. Spijtig genoeg beschikken we vaak enkel over het vroegere ouderlijke adres.

Daarom deze blijvende OPROEP!

Weet je zeker dat de school niet over jouw huidige adres beschikt? Bezorg ons dit zo spoedig mogelijk via de post of via een mailtje naar oudllnbond@vti-ieper.be.

Vermeld naast je persoonlijke gegevens, ook nog de laatste klas en het jaar van afscheid in het VTI.